Köszönjük, hogy időt fordított oldalunkra. Hírlevelünkre feliratkozva előzetesen is igénybe veheti ajánlatainkat.

Fizessen BANKKÁRTYÁVAL és INGYENES KISZÁLLÍTÁST kap!
Fizessen BANKKÁRTYÁVAL és INGYENES KISZÁLLÍTÁST kap!

625759Ft - 2209959Ft

Külső Anyag

Női sneaker cipők

Filters
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»

Női sneaker 2022-es kollekció

 

Legyen naprakész az év legújabb trendjeivel - Csak a OneFashionRoom-on. Női sneakerek változatos kollekcióját mutatjuk be neked, különböző mintákban és érdekes színekben! Idén nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és az alkalmi ruhákra. Mi viszont ezekre az elvekre összpontosítottunk, és egy lenyűgöző lábbeli-kollekciót terveztünk - kizárólag az utóbbi évek lábbeli-ellenállására összpontosítva: a sneakerekre. Az új OneFashionRoom kollekció ideális, ha praktikus öltözékről van szó, de a kiegészítők terén is nagyon megengedő.

Nincs teljes lábbeli gyűjtemény sneaker nélkül. Egészítse ki ruhatárát sportos női tornacipőkkel az intenzív edzéshez, futáshoz, gyalogláshoz vagy pihenéshez. Válasszon a női sneakerek minden stílusából a One Fashion Roomban.

Női alkalmi sneakerek

Egy pár alkalmi női sneakert keresel, amely ugyanolyan kényelmes, mint amilyen jól néz ki? A legjobb helyre jöttél. A One Fashion Room cipőivel az irodán kívül és a hétvégén is bókokat kaphatsz. Amikor a gyerekeidet viszed edzésre, amikor a barátnőiddel találkozol egy kávéra vagy moziba, válassz innen egy kényelmes női sneakert.